Catering

Mittatilaustyönä, juuri sinulle

Catering Ganache – Haukisali

Catering palvelut suunnitellaan mittatilaustyönä, juuri Sinulle

Panostamme keveyteen, mausta ja laadusta tinkimättä. Teemme kaikki tuotteemme laadukkaista, aidoista raaka-aineista. Suosimme sesonkien mukaan lähituottajien raaka-aineita. Asiakkaan tyytyväisyys on meillä etusijalla.

Saat kauttamme kaiken minkä tarvitset
Ruuat ja kattauksen
Tilat ja tarjoilun
Ohjelman ja henkilökunnan
Koristelut ja kukka-asetelmat

Illalliset

Haluamme tarjota teille ainutlaatuisen makuelämyksen olipa kyseessä pieni tai suuri perhejuhla, häät, yritystapahtuma tai muu tilausuus. Toimitamme teidän toiveittenne mukaan räätälöidyn menuun ja tarjoilun.

Buffet

Runsas buffetpöytä on kätevä tapa hoitaa ruokatarjoilu joustavasti isoille ryhmille. Buffetista löytyy kaikille vieraille mieluisaa syötävää. Buffetpöytä voi sisältää pientä ja suolaista, salaattia ja lämmintä ruokaa.

 Cocktail

Suolaista ja makeaa maistuvien juomien kera luo mieleenpainuvia makuelämyksiä luo tunnelmaa juhlaan. Jos haluat tarjota näyttävän, maistuvan ja monipuolisen tarjoilun on cocktail sopiva ratkaisu.

Herkkupöytä

Snack bar, Candy bar, Dessert bar, Popcorn bar, Ice cream bar, Cookie bar. Herkkupöytä on ohjelmanumero itsessään, suunnittellaan yhdessä herkut tapahtumasi ja toivomustesi mukaan.

Catering Ganache – Haukisali

Mieleenpainuvat makuelämykset kokouksiin, tapahtumiin ja juhliin.